11. veebr 2011

Lambakarva rätik / Lamb-colored scarf

Ma tahtsin kududa naturaalset värvi rätikut. Lõngaks võtsin Aade Artisticu 8/2 lamb värvitooni ja see oli täpselt see "õige", nii ehe ja maalähedane.


Sobiva mustri leidsin raamatust "Knitter's Book of Wool", Lillia Hyrna Shawl. Suur osa rätikust on kootud  lihtsas parem- ja pahempidises koes, mõnel teisel juhul oleksin seda mustrit võibolla liiga igavaks pidanud, kuid selle lõngaga sobis see väga hästi kokku.  Vardad jälle 3.5 mm. Suuruseks 108 x 260 cm.


I wanted to knit scarf in natural colors. Yarn is Aade Artistic and I really fell in love with this colorway which is appropriately named "lamb". 


Needles US 4, pattern  from "Knitter's Book of Wool", Lillia Hyrna Shawl. It is quite plain, some other time I would even consider it to be too boring, but in this case are pattern and yarn perfect match.   Size 42' x 102'.


Kohtumiseni!
Until next time!



13 kommentaari:

  1. Väga ilus sall! No näed, ma ütlen, teie olete süüdi, et ma nüüd salle kududa tahan:))

    VastaKustuta
  2. Sul on õigus, see toon on just see õige! Tulemus on suurepärane ja kaunis :)

    VastaKustuta
  3. Väga ilus! Värv on armas. Aga üle kõige meeldim mulle salli laineline serv. :)

    VastaKustuta
  4. Muster oleks tõesti justkui ekstra selle lõnga jaoks loodud. Kaunis!

    VastaKustuta
  5. Väga kena! Lõng ja muster sobivad tõesti hästi kokku.

    VastaKustuta
  6. Niii ilus, muster tõesti sobib ülihästi nende toonidega. Nii soe ja kindel on, kujutan ette, kui end sellesse salli mähkida.

    VastaKustuta
  7. Oi kui suur see sall on-ülimõnus!
    Klassika:)

    VastaKustuta
  8. Suur aitäh kõigile heade sõnade eest!

    VastaKustuta
  9. Tahtsin veel lisada, et rätt tuli tõesti ootamatult suur, jätan selle nö. külaliste rätikuks. No juhuks kui kodus külm on ja keegi endale midagi ümber tahab.

    VastaKustuta
  10. I love natural colours but my problem is that most of them do not really suit me. You certainly do not have this little "problem". Lovely shawl. I am adding your blog to my blog roll.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails