23. veebr 2010

Beebitekk pisipiigale / Afgan for a baby girl

Ootan oma lõngatellimuse saabumist, et siis ühe suurema projekti kallale asuda. Et ootamine liiga igav ja pikk poleks, tegin ühe beebiteki. Igasuguste küsimuste ennetamiseks ütlen kohe, et see pole mulle mõeldud.

 
 


Tekk koosneb 25st omavahel kokkuheegeldatud motiivist ja äärepitsist, motiivide ühenduskohtadesse on õmmeldud heegeldatud lilled. Ruudud on heegeldatud pajupuu mustri järgi raamatust 200 heegeldatud ruutu, lillede ja äärepitsi mustrid on suuresti omalooming.

Kuna tegin olemasolevatest lõngadest, siis ei tulnud suurust rohkem kui u. 70x70 cm. Käisin küll poes vaatamas, aga sarnast kirjut lõnga neil enam ei olnud. Lõnga silt oli ka ajaga kaduma läinud ja võrdlemise tulemusena arvan, et tegu on Bernat lõngaga. Üldiselt ma akrüüli ei armasta, aga see on väga mõnus ja pehme.


Crocheted baby afghan, made from 25 motives (willow tree pattern from book 200 Crochet Blocks), lace and crocheted flowers. Size 70x70 cm. My yarn skein didnt have label any more, but I think it was Bernat baby yarn.  


NB:  Beebetekk on leidnud uue omaniku ja kuulub nüüd Yolihuani nimelisele pisipreilile.


UPDATE: Baby afgan has a new owner and belongs now to Yolihuani.

4 kommentaari:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails