7. juuli 2014

Kui kõik ausalt ära rääkida, siis... / Where have I been?

Pole kindel, kas keegi mu kadumist märganud on, aga mõtlesin, et teen siiski ühe postituse selgitamaks, miks siin juba mitu kuud vaikus on. Kui aus olla, siis pole sellel mingit muud erilist põhjust, et kokku said igasugu tegemised ja mitu kuud kestnud kudumis- ja inspiratsioonikriis. Vahepeal võtsin küll pooliku töö kätte, kudusin paar rida, aga siis panin jälle ära, sest kuidagi ei istunud. Lugesin palju nagu raamatublogist näha võib. Reisisime päris palju:
 


 



Mul oli sel nädalavahetusel sünnipäev ja ma kinkisin endale õmblusmasina. Kuna olen päris algaja, siis pole mulle midagi väga keerulist vaja ja võtsin selle:


Mõned õmblusraamatud on ka ootamas:


Minu kudumiskriisi lõpetas heade inimeste nõuanne, kuidas selle kudumiga edasi minna ja nüüd olen juba mitu päeva igal vabal hetkel kudunud. Varsti on kehaosa valmis ja siis saab juba asuda varrukate nuputamise juurde.


It has been very quiet here for last few months. No real reason, exept that it has been very busy time and I did not feel like knitting at all. Travelled a lot and celebrated my birthday. Sewing machine is my gift to myself.

Ilusat suve kõigile!
Enjoy your summer!

Monika

5 kommentaari:

  1. Natuke (käsitöö-)puhkust kulub ikka marjaks ära, et siis uue hooga jätkata. Uhke kleit ilmselt pooleli?

    VastaKustuta
  2. Tagant järele palju õnne!
    See kleit (?) näeb paljutõotav välja. Põnev!

    VastaKustuta
  3. Väga isuäratav lõngapool on pildil, tuleb tunnistada! Milline mahe läige... Ja muidugi poolik töö on imekena. Väga ootan juba lõpptulemit. Jaksu varrastele!

    VastaKustuta
  4. Oh, mis mõnu on kududa, kui ei pea pidevalt uut tokki võtma ja pärast otsi peitma. Sinu töö on super, tahaksin juba tulemust näha...

    VastaKustuta
  5. Aitäh! Sellest on üks kardigan tulemas, mul polnud nii palju taipu, et kleit kududa. Hetkel olen servamustriga hädas, on kohe ei tule head mõtet.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails