2. apr 2013

Kevadekuulutajad / Happy Flowers

Kevad on siingi ametlikult käes aga reaalselt veel kaugel, eile sadas isegi lund. Kui ma eelmisel nädalal märkasin, et poja lasteaiarühmas on veel lumehelbed rippumas peal, siis lubasin, et teen neile mõned kevadised lilled. Barbaara Lohe on juba kahes oma blogipostituses näidanud imelisi lillekesi ja ma olen neid algusest peale imetlenud, nüüd tegin omalt poolt kümme. 

  
Mustriks on Happy Flower Decoration, heegelnõelaks 1.6 mm ja materjaliks heegelniit, mille nime ma ei mäleta, haarasin käsitööpoest suure paki, milles erinevaid värve sees. Nii kirjusid asju pole ma vist kunagi enne teinud ja see oli üks väga lõbus "raamist välja" heegeldamine. Viin need täna lasteaeda ära ja loodan, et neile meeldivad ning kevad ka varsti tuleb. 





The spring is officially here but the reality is that its freezing out there. Last week I noticed that there are still snowflakes decorations up in my son's daycare and so I decided to crochet some spring flowers for them. 
Barbaara Lohe has shown adorable flowers in her blog posts and I have admired them since the first posts, so I followed her link to the pattern and made ten of them. 
The pattern is Happy Flower Decoration, crochet hook 1.6 mm and crochet thread which name I cant remember. I just crabbed one big package with various colors from Jo-Ann. I have never made anything so colorful and it was really fun. I will bring the to the daycare today and I hope that they will like them and that spring will come soon.  

  
















Kohtumiseni!
Until next time!
Monika

5 kommentaari:

  1. Küll on ikka ilusad lilled! Kas lõngaotsad heegeldasid kohe sisse või peitsid hiljem?

    VastaKustuta
  2. Aitäh Alleraa! Üritasin kohe sisse heegeldada või kohe ära peita, näiteks lehtede puhul heegeldasin alustusotsa sisse ja lõpetusotsa peitsin. Nii tundus kiiremini minevat.

    VastaKustuta
  3. Nii ilusad lilled! Nagu suvi oleks juba käes :) Väga ägedad!!!

    VastaKustuta
  4. Nii ilusad värvikirevad lilled :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails