17. aug 2010

Veel üks Silvia / One more Silvia

Bärbel on inimene, kelle lemmikvärv on ülekaalukalt punane. Kõik võimalikud asjad tema ümber alates autost ja käekotist kuni lõpetades kodusisustusega, on seda värvi. Minu veinipunast Sliviat nähes oli ta koheselt veendunud, et seda ta endale tahab ja loomulikult punast. Mina tubli miniana kudusin ka.

Lõng (Knitpicks Wool of the Andes Bulky) ja vardad (5.5 mm) on täpselt samad, mida kasutasin enda kampsuni juures. Hea oli, et eelmisel korral kõik oma mõtted ja märkmed kirja panin, nüüd enam samu vigu ei teinud. Kudusin XL suuruse järgi ja lõnga kulus 11 tokki.


Seljas pilte tegema ei hakanud, sest kampsun on minu jaoks liiga suur. Selle asemel püüdsin mustrit pildi peale püüda.


Bärbel is a person who loves red, her car and handbag, home decor and utensils are all red. As soon as she saw my weinred Silvia she just had to have it too and in red of course. So, me being good daughter-in law knitted it for her.

I used the same yarn (Knitpicks Wool of the Andes Bulky) and needles (9US) as for mine, but this time knitted it in size XL. Used 11 skeins of yarn. It was really good that I wrote down all my thoughts and remarks after knitting the first one, now I could easily avoid doing them again.

As it is too big for me, I didnt make any pictures while wearing it instead tried to get pattern on a picture.



Kohtumiseni!
Until next time!

16 kommentaari:

  1. Jaa, punane värv on hea. Kampsun aga ülivõrdes hea. Üks selline õdus, soe punane kampsun lihtsalt peab kuuluma ühe naisterahva garderoobi. ;)

    Muideks, lugesin hiljuti- punane värv pidavat mustlastel olema pahade aurade vms eemale peletaja. Eriti kodu dekoratsioonides punane.

    VastaKustuta
  2. Tal on ikka vedanud! Libistasin jälle pilgu originaalkudumile ja jälle kord jahmatas mind selle majesteetlikkus. Jaa, kujutan ette, kui raske on selline kootud mantel (mul on üks allapõlve paksust lõngast kootud mantel, ei taha mõeldagi, palju see kaalub). Sinu versioon kampsunina on samuti suurejooneline. Olen enam kui kindel, et kui näeksin kellelgi sellist seljas, keeraksin kannalt ringi ja jalutaksin tal häbematult sabas, vapustatud lopsaka lillevaniku ilust.

    VastaKustuta
  3. Su eelmine taies juba rabas mind aga mõelda et sa juba kaks sellist oled teinud...see on lausa müstika! Väga võimas muster ja teostus.....meistriklass!See muster kuidagi eeldabki tugevaid värve..ütleme-roosana ma seda ette ei kujutaks:)

    VastaKustuta
  4. Aitäh teile Nele, Diana, Heli ja Kai!

    Nele - See mustlaste jutt tundub väga põnev. Mulle endale meeldib punane värv samuti väga, eriti käekottide kujul:). Mõnikord tunnen intuitiivselt, et nüüd on punast lähedusse vaja, äkki siis ongi ümbruses midagi, mis seda soodab?

    Heli ja Kai- See on tõesti üsna raske riietusese, lõnga kulub 1 kg ringis. Ma ei kujuma seda ka teistes värvides ette. See on minu isiklik arvamus, aga Ravelrys olevad mitmevärvilised ei sobi selle mustriga kohe üldse.
    ... ja sabaskõndimine on üsna tavaline, eriti kui kudujate seltskonda satud.

    Ps. Kai loe mu eelmise salli kommentaare, vastasin Sulle sinna.

    VastaKustuta
  5. Monika, vau!!! Kõik kaunid ja väga õiged sõnad on juba öeldud! Mul jääb vaid korrata, et värvitoon on kui loodud selle mustri jaoks, tegemist tõepoolest suursuguse esemega ja sooja annab ta topelt, sest Sa oled seda südamega kudunud :) Ämmal on põhjust uhkust tunda!

    VastaKustuta
  6. Suur aitäh Triinu!
    Ma loodan tõesti, et ka ämmale meeldib. Kuigi mulle vist ei peaks üldse korda minema, mis mu tehtust pärast üleandmist saab, siis tegelikult ikka läheb küll. Kui näen enda kingitut kuskil kasutuna seismas, siis tekib tunne, et võtaks või tagasi kui saaja seda vääriliselt hinnata ei oska.

    VastaKustuta
  7. Küll on ilus ja fantastiliselt uhke töö oled valmis teinud! Minu siiras imetlus!

    VastaKustuta
  8. Väga kaunis muster ja suur töö!

    VastaKustuta
  9. Sirtsuk, suur aitäh heade sõnade eest!

    VastaKustuta
  10. Väga ilus. Olen seda kampsunit /mantlit Ravelrys tihti imetlnud ja tundub, et punasena on see ikka kõige ilusam. Suure tööga oled valmis saanud:)

    VastaKustuta
  11. Äkki oled hea ja paned oma tähelepanekud teistelegi teadmiseks kuskile ülesse?

    VastaKustuta
  12. Superilus ! See punane kohe on nagu loodud selleks ;)

    VastaKustuta
  13. lillysmuul - see on hea mõte, mõtlen veidi, milline oleks parim koht ja siis panen kirja.

    Aitäh Kayl!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails