7. jaan 2010

Lehemustrilised kaelasoojendajad / Neckwarmers

Puulehtedega õlasall 
Selle õlasalli tegin ma endale. Tahtsin sellist, mis sobiks mõeldud mantli peal kandmiseks ning oleks piisavalt suur, et vajadusel pähe tõmmata. Seni pole veel otsustanud, kas panna ka narmad külge või mitte.


 

 

 

Suuruseks 183x47 cm, muster 2005 aasta Vogue Knittingust, lõngaks GGH Cumba (42% villa, 28% alpakat ja 30% akrüüli), mida kulus 4 tokki (200 gr). Väga mõnus nii kududa kui heegeldada. Kootud vardaga nr. 5, äärepits heegeldatud nõelaga 3.5.

Punaste pohlalehtede rätik
Kootud inimesele, kes ei armasta suuri salle, kuid talvel siiski kaelasoojendajat vajab ja miski muu kui punane värv ei tule tema puhul kõne allagi.



 

Räti suuruseks on 65x70 cm. Pohlalehe muster on võetud Haapsalu sallide raamatust, äär kinnissilmustega üle heegeldatud. Varras nr. 4. Lõngaks Mondial, La Perle Prestigo Super Kid Mohair, kulus 50 grammi ehk kaks tokki.


Blue shawl with leaf-pattern is knitted from  GGH Cumba (4 skeins) with needles size 5, for laze crochet hook size 3.5 mm was used. Pattern is from Vogue Knitting. Finished size of the shawl is 183x47 cm.

 Red scarf's pattern is taken from book Haapsalu sallid and is called lingonberry leaf pattern. Yarn used was Mondial, La Perle Prestigo Super Kid Mohair (50gr), needles size 4. Finished size is 65x70 cm. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails