31. mai 2021

Greta beebitekk / Greta's Blanket

See beebitekk läks pisikesele Greatale. Ideid otsides tahtsin midagi rahvuslikku ja silm jäi peale mustrile, mida kasutasin oma "Punaste tulpidega" sallis. See on pärit "Helga Rüütli" sallide raamatust ja minu lemmikmuster ka rahvuslikus tikandis. Lõpetasin i-cordiga. Lõng on puhas akrüül ja varda suurust ei oska ma öelda, sest unustasin kududes märkmeid teha. 
Suuruseks tuli u. 160 x 160 cm. Esimesel pildil on see just värskelt varrastelt maha saanud ja kass katsetab, kas tuli ka hea ja pehme tekk. Tekk jõudis enne uuele omanikule minna, kui avastasin, et see viimistlemata tekkipilt ongi ainuke, kus terve tekk näha. Nii, et las jääb siis see.


This is Greta's baby blanket. I wanted to knit something with traditional Estonian pattern in it and picked the one I had already used previously in my "Red Tulips Shawl".  It was created based on folk costume's embroidery and has always been my favourite. Edges are finised with i-cord.
Yarn is acrylic but unfortunately I can't say which size of needle was used as I forgot to make notes while knitting. Finished size of the blanket is about 160 x 160 cm. 
First picture was taken right after I cast off and Henry the cat is testing the quality. Only later came out that is only one where you can see whole blanket, so I decided to leave it.

Järgmise korrani!
Until next time!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails