23. okt 2013

Mütsihooaeg on alanud / It is This Time of the Year Again

Jällegi on käes see aeg, mil tekib vajadus uue mütsi järele, sest pea on vahepeal kasvanud ja lapsel ei ole midagi pähe panna. Põhimõtteliselt on see täpselt sama müts kui siin postituses, ainult suurem. See on nii lihtne ja asjalik õpetus, et ma ei näinud mingit vajadust uut otsima hakata. Ainuke, mida ma muutsin oli see, et lisasin kukla peale mõned kahandused, nii on serv ilusti vastu kaela.

Müts on kahekordsest lõngast, kirju on S.R. Kertzeri sokilõng ning roosakaspunane Drops Alpaca. Varras nr. 4. Pealaelt on kahandatud kaheksast kohast. Kuna müts tuli nii ilus kirju, siis ei suutnud otsustada, kas sinna peale ka veel mõni kaunistus panna ehk hoopis tutt pealaele?

It is the hat season again, but previous one is (usually) hopelessly too small. This is basically the same hat as shown in this post, only larger. As it is a great pattern, simple and easy to follow, I didn't see any reason to search for a new one. The only change I did, was to add some decreases to the back, it makes the hat fit closely to the neck.
It is knitted from two yarns, the colorful is sock yarn by S.R. Kertzer and solid pinkish red Drops Alpaca. Needle is 4 mm. Top is decreased in eight spots. I have not decided yet how to decorate it or maybe not at all as it is so colorful already.



Ilusat kirjut sügist!
Have a nice colorful autumn!

Monika

4 kommentaari:

  1. Ilus müts! Väike modell oskab oma tööd :)

    VastaKustuta
  2. Hästi pehme olemisega on ta küll...:)Aga tutt oleks minu meelest armas täpp i peal-laste mütsidele on ta kuidagi nii asendamatuks kaaslaseks..:)

    VastaKustuta
  3. Suur, suur tänu Ülle, Alleraa ja Kai!
    Kai, olen nõus, et tutt sobib lastemütsidele kohe eriti hästi!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails