19. mai 2010

Sügisesed puulehed / Autumn leaves

Internetist vaadates võlusid mind Noro lõngad oma värvikirevusega väga, esimest korda käega katsudes olin pettunud, lõng oli kare ja isegi ebameeldiv puudutada. Lõngapoes julgustati mind seda siiski proovima ja öeldi, et Noro jääb peale pesu pehme. Olin skeptiline, kuid  otsustavaks sai fakt, et need kaks tokki, mis ma lõpuks ära ostsin, olid tol hetkel kõvasti alla hinnatud.

 



Kootud Noro Aurora lõngast, mida kulus 2 tokki. Lõppkokkuvõttes oleks võinud vähemalt üks tokk veel olla, sest salli suuruseks sai vaid 25x122 cm. Oleksin veidi laiema kudunud, kuid ka sellisena oli kaelas paras.

Lõng on ilus, sügisesi härmatunud ja veidi kõdunenuid puulehti meenutav, seepärast valisin ka lehemustri (Vogue Knitting Spring/Summer 2005 numbrist, olen seda ka enne kudunud), varras 4.5.

...ja Noro läheb tõesti pesus pehmeks.


Scarf is knitted from Noro Aurora (2 skeins), with needles size 7 US. The pattern is taken from Vogue Knitting Spring/Summer 2005 issue. It measures 10 x 52 inces. Could have been bigger. 

It was my first experience with Noro yarn and now  I know that although  yarn feels unpleasant,  it gets soft in washing.



PS. Eelmises postituses mainitud ruute on mul hetkel valmis täpselt 7 ja nagu lubatud avaldan ka, mida täpselt koon. Õigus oli neil, kes arvasid sellest afgaani ehk tekki tulevat :)

3 kommentaari:

  1. Nõus Sinuga. Noro tundub esimest korda katsudes kare, aga pärast pesu on temast tehtud esemed nii mõnusad, värvikirevad ja pehmed :) Nii on ka Sinu salliga, ta on armsalt kirju ja kohe näha, et ka pehme! Ja muster on muidugi lõngale sobiv ning väga kaunis!

    VastaKustuta
  2. No salli kohta mis lihtsalt kaelaümber käib on ju materjali küll ja küll;)Võrratult mõnusad värvid!!!...itcccc,kõdund lehe värv....ppppp

    VastaKustuta
  3. Suur tänu Triinu ja Kai! Noro polnud armastus esimesest pilgust, aga pikemal tundmaõppimisel võib seda tõesti armastama hakata. Mis puudutab värvi, siis rääkisin mehele ka härmatisest ja kõdunenud lehtedest, tema nägi vaid pruuni :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails