22. mai 2010

Rohelised sokid / Green socks

Korra kuus toimub kohalikus lõngapoes Knitter's Day Out (otsetõlkes Kuduja päev väljas), mida võiks pidada kudujate klubi ürituseks. Inimesed tulevad kokku, toovad oma poolikud tööd kaasa, koha pealt saab süüa ja juua ning nii siis istutakse mitu tundi koos, jutustatakse, kootakse ja käiakse vahepeal lõnga vaatamas ja ostmas. Mina olen seal alles uus, vanimad olijad on nii juba üle 20 aasta koos käinud, kuid vastuvõtt oli väga meeldiv ja sõbralik.

Sellisele üritusele pole mõtet keerulist tööd kaasa võtta, sest jutuvada saatel ei saa ju hästi keskenduda  ja isegi kui kudumine pole ürituse põhieesmärk, peab ju midagi ikka kaasas olema. Seepärast kudusin mina sel korral sokki. Esimese tegin juba kodus valmis, teise seal.


Sokid on kootud Wisdom Yarns Poems lõngast (100% villa), mida kulus 2 tokki. Vardad 3.5 mm ja muster jaapani mustrikogumikust. Päris sama kui raamatus ma sokiks ei kudunud, muutsin oma soovi kohaselt. Mida rohkem ma neid lõngamähkimise mustreid koon, seda enam need mulle meeldivad. Neid pole keeruline kududa, kuid tulemus on huvitav.


Once a month is there a Knitter's Day Out in local yarn shop. Its like a knitting club, people come together, eat, chat and knit (and in between also shop for yarn). I am new there, but right from the beginning I felt welcomed.

It is a nice event where you shouldn't try to knit anything too complicated. This time I knitted socks, first one was already done, second one was finished there. Socks are knitted from 2 skeins Wisdom Yarns Poems yarn (100% wool), with needles 3.5mm, pattern is adjusted from my Japanese pattern book. I just love these "yarn wrapping" patterns, they are not difficult to knit but result is interesting




Üllatus 
...ootas mind Kai blogis:

Aitäh Sulle!

Juhendi kohaselt peaksin selle 10 blogijale edasi saatma, neid inimesi, kelle blogisid ma pidevalt loen on kindlasti enam kui 10, nimetaksin: Triinu, Nele, Heli, Inga, Monika, lillysmuul. .......

Aitäh teile kõigile huvitavate blogide eest!

7 kommentaari:

  1. Sokkide sääreosa meeldib mulle kohe väga-väga.
    Kas kusagilt netiavarustest oleks võimalik toda mustrit leida?

    VastaKustuta
  2. Väga ilusad sokid, mulle ka sääreosa meeldib.

    VastaKustuta
  3. Monika, need on tõeliselt vahvad sokid!!! Lõngamähkimine on põnev jah. Kudusin eelmisel suvel endale pluusi, kus ka seda tehnikat kasutasin ja mullegi meeldis see :)
    See on väga tore, et kohalik lõngapood sellist mõnusat üritust korraldab. Oleks vaid nii ka meie linnas ...

    VastaKustuta
  4. Aitäh teile Tiina, Ülle ja Triinu heade sõnade eest!
    Tiina, seda mustriraamatut pole mulle netis ette jäänud.

    VastaKustuta
  5. Armas Monika, aitäh Sulle südamekese eest ja lugesin suure huviga Kudujate Päevast ja sokid, need on nii kaunid, kõik Su sokid on ilu-, mitte asised asjad!

    VastaKustuta
  6. Heli, aitah Sulle armsate sõnade eest!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails