20. märts 2010

Veinipunane Silvia / Winered Silvia

Mõnikord on nii, et asi jääb kummitama ja ootab oma tegemisjärjekorda. See kudum jäi mulle esimest korda silma juba eelmisel aastal. Nüüd võtsin kätte, ostsin mustri ning lõnga ja kudusin ära. Tulemuseks on soe ja paks kampsun, mis tänase mõne plusskraadiga ka ilma jopeta piisavalt sooja andis.





Mudel:  Sylvi - Mari Muinonen
Kootud suuruse M järgi Knitpicks Wool of the Andes Bulky (100 % Peruu villa) lõngast, kulus 10 tokki ehk 1 kg. Vardad 5.5.

Järgmistele kudujatele näpunäitena ütleks, et kui tahate pikka mantlit, siis järgige täpselt juhendis kirjas olevat lõnga ja varraste jämedust. Minu oma tuli originaalist lühem ja seda just peenemate lõnga ja varraste tõttu. Teiseks õppisin ka ise (õigemini tuletasin meelde), et ka mustris sõrmega järge ajades kududes ei tohi unustada enda teadmisi kudumisest, sest lõpptulemusena teed endale nii vaid tööd juurde.


Sylvie is knitted based on pattern by Mari Muinonen, from Knitpicks yarn Wool of the Andes Bulky (10 skeins) with needles 9 US. It is warm and cozy. My one is shorter than original (because different needles and yarn), take time to check gauge! Also I was reminded once again that even if you follow the pattern, you should  not forget your own knowledge about knitting, unless you want to do more work for yourself of course.   

16 kommentaari:

  1. Võrratu! Tõeliselt kaunis ja suurejooneline kudum!!!

    VastaKustuta
  2. Väga, väga ilus ja omapärane.

    VastaKustuta
  3. Väga ilus ja omanikule hästi sobiv kudum-lihtsalt pole sõnu.

    VastaKustuta
  4. Osssaaaa, väga ilus ja mahukas töö !!
    Imeline !

    VastaKustuta
  5. That turned out beautiful. Thanks for your comment on my blog. Warum sprichst Du so gut Deutsch?
    schafwoelkchen blog

    VastaKustuta
  6. Danke nordwolke! Ich habe Deutsch gelernt, weil ich mit einem Deutschen verheiratet bin. I habe auch 2 Jahre in Deutschland gelebt.

    VastaKustuta
  7. Väga-väga ilus kampsun ja tundub ka mõnusalt soe olevat!

    VastaKustuta
  8. Aitäh Ladybird, soe ja paks on see küll!

    VastaKustuta
  9. Oi kui ilus! Tubli suur töö ja minu lemmik punane ka :D

    VastaKustuta
  10. Aitäh Siret! Punane on ka minu lemmikvärv ja see kampsun lihtsalt pidi punane olema. Teised värvid ei tuleks kõne allagi:)

    VastaKustuta
  11. Väga kena ja nii suure tööga oled valmis saanud! Olen ka Ravelrys teiste Sylvisid imetlenud, aga seni võtan ikka hoogu. Sinu kampsunit vaadates tekib kohe kange tahtmine pihta hakata.

    VastaKustuta
  12. Aitäh Kista! Muidugi proovi. Seda pole tegelikult üldse keeruline kududa.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails