4. märts 2010

Mänguvaip / Play mat

Ühes jaanuarikuu postituses rääkisin oma tõdemusest, et akrüüllõngast riideid teha ei saa. Kuna mul oli neid lõngu siiski terve kastitäis alles, hakkasin otsima võimalikult lõngamahukat projekti, milles neid ära kasutada. Knitpicks.com lehel sattusin selle vaiba mustrile. Eseme suurust ja kuluva lõnga kogust vaadates tundus olevat just see, mida otsin. Mustri kasuks kallutas otsuse ka see, et selline vaip meie majapidamises puudus.


 

 

 

  

Originaalis oli see kootud, mina heegeldasin, kinnissilmustega, ühes tükis. Proovisin kududa ka, aga lõpuks otsustasin siiski heegeldamise kasuks, sest nüüd on vaip ka teiselt poolt ilus vaadata. 

Suuruseks tuli 161x179 cm. Kasutatud lõngade hulgas olid Caron, Red Heart ja Windrush, kokku kulus mõned grammid vähem kui 2 kg. Heegelnõel 4.5 ja 5. Praegu tegin sinna kaunistuseks mõned lilled ka peale, kuid tulevikus võib vaipa veelgi täiendada ja selle näiteks tegelustekiks teha.


I had lots of acrylic yarn leftovers, so I tried to find a project which requires lots of yarn .  I found the pattern for this play mat  from Knitpicks.com webpage and it seemed perfect - we didnt have anyhing like this yet and it is big! Finished size is about 64 x 71 inces. It is made from Red Heart, Caron and Windrush yarn with crochet hooks 4.5 and 5.

13 kommentaari:

  1. Hästi kena vaip,väga ilusad värvid- lapsel tore autoga sõita mööda vaipa.

    VastaKustuta
  2. Väga ilus vaip-õnnelik laps, kes sellel saab mängida

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Väga mõnus mänguvaip, lapsel on seal nii tore tegutseda :)))

    VastaKustuta
  5. Nii vahva vaibake, väga kena töö!

    VastaKustuta
  6. Meil on ka selline vaip majast puudu... Väga kena vaip ja hea mõte!

    VastaKustuta
  7. Superlahe! Ja väga suure tööga oled valmis saanud!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails