9. nov 2021

Pisipoisi beebitekk / Blanket for a Baby Boy


Beebitekk abikaasa kolleegile. Muster on juba eelnevalt tuttav pajupuu oma. Kui tavaliselt teen teki ruudukujulise, siis sel korral tuli ristkülik. Mul oleks paar tokki alles jäänud, aga ei tahtnud neid ka niisama seisma jätta, nii et heegeldasin neli ruutu juurde ja poodi rohkema lõnga järele ei viitsinud minna. Samas pole ju ristkülikukujuline tekk halb, jätkub kauemaks, sest pikkust rohkem.


Kui siiani olen ruudud alati pahemalt poolt kokku õmmelnud, siis nüüd proovisin paremalt poolt kokku õmmelda ja minu arvates jäi tulemus ilusam. Lõngaks on Baby Bee "Stork Struck" mint charm  värvitoonis. Värv ei tule kahjuks üldse pildil välja, tegelikult on see armas leheroheline. Heegelnõel oli vist 5.5mm (number oli maha kulunud).

 
Baby blanket for my husband's colleague. I used the willow tree pattern and yarn by Baby Bee "Stork Struck" in mint charm colorway. It is very nice soft green which unfortunately was impossible to capture. Can't say the hook size, it might have been 5.5mm but the number was rubbed off. Squares are sewn together from the front.

 
Järgmise korrani!
Until next time!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails