3. sept 2010

Külm ilm / Cold weather

Enne Eesti poole teele asumist uurisin hoolikalt ilmateadet, et ikka ilmale sobivad riided kotti saaks pakitud. Pagas sisaldas muuhulgas lühikeste varrukatega t-särke ja lühikesi pükse. Enda jaoks ei võtnud isegi kampsunit, hea, et taipasin tuuleka kotti panna. Lapsele mütsi ja salli loomulikult ei võtnud, sest suvi ju!

Igal juhul ilmnes mütsi vajadus üsna ruttu kui hommikuti pea miinuskraadid väljas olid. Kaubandusvõrgust sobivat mütsi ei leidnud, küll aga lõnga ja vardaid. Nii, et kus häda kõige suurem, seal vardad kõige lähemal ja tulemuseks sai hästi lihtne müts. Erilist mustrit ei hakanud tegema, sest lõng ise oli  juba ilus kirju, küll aga panin kirjususe tasakaalustamiseks ühe halli triibu äärde. Mõlemad on Steinbach Wolle sokilõngad. Kootud varrastega 

Lõnga jäi üle ja siis kudusin sooja kaeluse ka. Mütsiga kokkusobivalt kudusin sellegi soonikus ning halli triibuga.  Sinist lõnga kulus kahe eseme peale 50 gr ja halli mõned grammid toki otsast.


Tegelikult pole ju ilmal viga, kui kummikud jalas ja müts olemas ning vihma järgselt metsas ka seeni 



I wanted to be really well prepared for this trip, so I checked the webpages for the local weather and packed in short sleeved
t-shirts and shorts pants and didnt take any sweater for myself or warm hat and scarf for my son. Luckyly I was smart enough to take my jacket.

Anyway, the need for warmer hat was clear really fast and as I could not find anything from the shops, then I bought some yarn and knitting needles and made it myself. It is very simple piece. There was also enough yarn left for scarf.

Both are knitted from Steinbach Wolle sockyarn, with needles 2.5.

So, if you have warm clothes and rubber boots, the weather isnt that bad after all.

Ilusat sügist kõigile!
Kohtumiseni

Have a nice autumn!
Until next time!

4 kommentaari:

  1. Vahva poiss! Tore soe mütsi-kaeluse komplekt. Tegelikult on ikka külm küll, brrr... Kütaks kohe ahjugi, kui mul see oleks. :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh Diana!
    On jah vastikult külm, mees just õrritas mind, et me Usa kodukohas on 30 kraadi sooja, siin poe aga ahju juurde.

    VastaKustuta
  3. Nagu naksti tegid nii nunnu kompleki pojale valmis, mis see ühel oskajal käsitöötegijal kududa on:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails